tisdag, februari 12, 2008

Biljettinformation gällande bortamatchen mot Djurgården

Väldigt många frågor kommer in när det gäller biljetter till matchen i Stockholm mellan Djurgården och MFF. Vi ska här försöka reda upp begreppen.

Tilldelningen av biljetter är 1.600. Biljetterna kommer att börja säljas någon gång i vecka nio eller vecka tio. Priserna på biljetterna är inte bekräftade än, men ett riktpris är 150:-. Ungdomsbiljetter vet vi ännu inte om det kommer att finnas, vad de i så fall kostar och vilken ålder som gäller.

Tågresenärer
Alla som är anmälda på tågen garanteras biljett till matchen. Biljett måste ändå köpas i butiken senast den 1 april. Det är av allra största vikt att medtaga resebeviset vid köp av biljett. Biljetter kommer INTE att säljas på tågen.

Vi som tar oss upp själva
Det kommer att finnas gott om biljetter till försäljning i butiken. Dessa biljetterna släpps samtidigt som biljetterna till alla tågresenärer.

Folk bosatta i Stockholm
Det jobbas på att lösa ett försäljningsställe av biljetter uppe i Stockholm. Det krav som ställs för att köpa biljett i Stockholm är att man är medlem i antingen Malmö FF eller MFF Support.

Övriga
Har du ingen möjlighet att ta dig till butiken? Bosatt i Stockholm men inte medlem? Inte tågresenär? Så här gör du då för att få tag i biljetter. När priserna på biljetterna är klara så sätter du in pengar för biljetterna på vårt plusgiro, 6451597-6, så skickar vi biljetterna till dig. Det som krävs är att du förutom kostnaden för biljetterna sätter in ytterligare 56:- för porto. Alla biljetterna kommer att skickas ut med rekommenderat brev.

Inga kommentarer: